Heerlijk wonen in de klokkenmakerij

beleef de tijd van je leven!


Midden in het historisch hart van Steenbergen vindt u over een tijdje De Klokkenmakerij. Een naam die menig Steenbergenaar niet vreemd in de oren zal klinken. Het nieuwbouwproject, bestaande uit twee kleinschalige appartementencomplexen, wordt namelijk gebouwd op een prominente locatie waar jarenlang de klokkenmakerij en de klokkenwinkel Broekhuis gevestigd zat. Een echt Steenbergs familiebedrijf dat in 1953 begon als kleine, plaatselijke juwelierszaak. De klokken van Broekhuis vindt u voortaan in de juwelierszaak zelf. In de nieuwe Klokkenmakerij kunt u binnenkort heerlijk en comfortabel wonen. Een modern en duurzaam appartementencomplex waar de tijd zeker niet heeft stilgestaan. Sterker nog: je beleeft er de tijd van je leven!

8 duurzame appartementen

aan de grote kerkstraat


Aan de Grote Kerkstraat, midden in de winkelstraat van Steenbergen, komt een vierlaags appartementencomplex. Er worden 8 appartementen gerealiseerd, 2 appartementen per verdieping. De 2 appartementen op de bovenste verdieping kunnen eventueel worden samengevoegd tot 1 penthouse. In deze luxe en duurzame appartementen komt u niets tekort. Het complex wordt gebouwd volgens de BENG-norm, is volledig gasloos en heeft een luxueuze en klassieke uitstraling. Vanzelfsprekend beschikt het gebouw over een lift, automatische deuren en een goede beveiliging. Ieder appartement is voorzien van een zeer ruim balkon, dat uitkijkt op het afgesloten binnenterrein. Uniek, zo’n rustige buitenruimte midden in de stad.

6 luxe appartementen

aan de oostdam


Aan de Oostdam - die parallel loopt aan de Grote Kerkstraat - worden 6 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 3 lagen. De bovenste 2 appartementen kunnen eventueel worden samengevoegd tot luxe penthouse. Ook deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Gebouwd volgens de BENG-norm, volledig gasloos en voorzien van een goede beveiliging. Het appartementencomplex aan de Oostdam wordt voorzien van kelderbergingen. Ook voor de bewoners van het complex aan de Grote Kerkstraat zijn deze kelderbergingen toegankelijk. Vanaf de ruime balkons aan de Oostdam kijkt u ook uit op het binnenterrein. Voldoende rust gegarandeerd!

Ga naar het aanbod

Parkeren & Binnenterrein


Woont u in De Klokkenmakerij, dan parkeert u op eigen terrein. Een afgesloten binnenterrein, tussen de twee appartementencomplexen in. Het binnenterein is te bereiken via de Oostdam. Ook uw fiets kunt u hier veilig buiten stallen.

Comfort

Kiest u voor nieuwbouw, dan kiest u voor energiezuinig en duurzaam. En bij De Klokkenmakerij al helemaal. Alle appartementen worden gebouwd volgens de BENG-norm en zijn volledig gasloos. Dat geeft niet alleen een hoog comfort, maar draagt ook nog eens bij aan een duurzame en energiezuinige toekomst.

Gemak

Goed wonen vraagt om gemak. De dagelijkse boodschappen doet u te voet en terrassen en winkels zijn om de hoek. Ook in het appartementencomplex wordt fijn wonen u gemakkelijk gemaakt. Reken op ruime liften, ook naar de kelderbergingen, en automatische deuren. Overal is aan gedacht. 

Veiligheid

Door de kleinschaligheid van De Klokkenmakerij heeft u altijd een goede buur. Aan sociale controle geen gebrek. Maar een gevoel van veiligheid zit ‘m in meer dan dat. Een portiekflat in plaats van een flatgebouw met galerij, een beveiligingscamera bij de centrale ingang, een privé parkeerterrein en een afgesloten kelderberging. Zo stalt u al uw eigendommen veilig en vertrouwd.

luxe

In De Klokkenmakerij woont u op chic. En dat voelt u direct. Alleen al de buitenzijde van de appartementencomplexen straalt luxe uit. Er wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en de appartementen zijn van alle gemakken voorzien.

Heeft u interesse? Meld u aan als

Belangstellende


Ziet u zich al wonen op deze unieke en centrale locatie? Meld u dan aan als belangstellende.