Centraal gelegen met alle

Voorzieningen op loopafstand


Bij wonen in De Klokkenmakerij in Steenbergen begint het pas echt… de tijd van je leven! U staat niet alleen midden in het centrum, maar ook midden in het leven. Met alle voorzieningen én de Brabantse gezelligheid om de hoek. Even geen zin in de drukte? Trek de nabije natuur in of ontspan in alle rust op uw eigen ruime balkon aan de achterzijde van het gebouw.

Zeilen, fietsen of wandelen

Hier kan het allemaal


Rondom Steenbergen vindt u veel water. Zeilen, varen of kanoën; als watersporter kunt u zich ongetwijfeld vermaken in deze omgeving. Ga de Steenbergse Vliet op of breng een bezoek aan een van de havens. Ook fietsers en wandelaars kijken hun ogen uit tijdens een van de vele routes in de omgeving. Geef uw fietstocht of wandeling een extraatje en neem de veerpont bij Dinteloord. 

Centaal & Historisch

Wie Steenbergen van bovenaf bekijkt, ziet de contouren van een eeuwenoude vestingstad goed liggen. De historie liegt er namelijk niet om in dit stadje. Een belangrijke handelsstad tijdens de middeleeuwen, een tactische vestingsstad tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Tot op de dag van vandaag zijn de oude stadswallen zichtbaar. De stad heeft zelfs een eigen fort: Fort Henricus. Geschiedenisliefhebbers kunnen hier hun geluk niet op!

Groene omgeving

Het stikt van de natuurgebieden rondom Steenbergen. U vindt er eindeloos veel slikken, kreken, geulen en een ruige vegetatie. Een lust voor het oog. In zo’n prachtige omgeving raakt u niet uitgekeken. Trek bijvoorbeeld eens naar het nabije Oudland of het mysterieus ogende Zoomland.

Voorzieningen dichtbij

In Steenbergen is alles dichtbij. Niet alleen de bakker of supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook allerlei sportvoorzieningen, verenigingen en de prachtige natuur. Wilt u naar een grotere stad als Rotterdam of Breda? Met de auto of het openbaar vervoer bent u er zo. De stad heeft een ideale ligging. Er is voor ieder wat wils!

Heeft u interesse? Meld u aan als

Belangstellende


Ziet u zich al wonen op deze unieke en centrale locatie? Meld u dan aan als belangstellende.